9 Februari was het zover: het jaarlijkse beachtoernooi voor de CMV. 

DSC_0440

Jullie zijn kanjers! 3 of 4 wedstrijden in dat zware zand en het ging allemaal hartstikke goed!
High 5 voor jullie allemaal!

Al om 9.00 uur waren de eerste teams aan de beurt. En wat werd er leuk gevolleybald. Prachtige services, slimme balletjes en fantastische duikacties waren er te zien. Voor iedereen die er niet bij was: volgend jaar zeker zorgen dat je erbij bent, want die wil je niet missen. Alle teams hebben leuk samen gespeeld. Iedereen heeft een paar prachtige punten gescoord en jongens, jongens, wat ging de service goed bij jullie allemaal! De dames van team Dink hebben zelfs een hele wedstrijd met z’n drieën gespeeld en dat ging niet onverdienstelijk. Bij team Touché en team Ace waren prachtige passes te zien en de duikacties van team Spike waren fenomenaal! Team Side out heeft ontzettend lekker staan serveren en iedereen heeft zich van zn beste kant laten zien. Wat werd er heerlijk stoer gevolleybald.

DSC_0487

CMV The Beach