VHZ Heren 1 weet niet te overtuigen in de nacompetitie

VHZ Heren 1 mocht de laatste volleybalwedstrijd van het seizoen spelen in de nacompetitie. In de zogenaamde PD (promotie / degradatie)  wedstrijd mocht Heren 1 voor behoud van de klassering strijden. 

De PD werd tegen VV Amsterdam Heren 4 en Wham Wham Heren 1 gespeeld waarbij VV Amsterdam ook voor behoud mocht strijden en Wham Wham voor promotie.

Het werd direct duidelijk dat de twee andere teams zich tot het uiterste zouden gaan om de positie in de 1e klasse. De eerste wedstrijd mocht VHZ tegen VV amsterdam. Vanaf het begin werd veel service druk gegeven en werd met goed verdedigend spel geprobeerd VV Amsterdam tot fouten te dwingen. Amsterdam had een betere aanval en bleef consistent scoren. De Vennepers bleven veel van de grond afhalen maar kon te weinig aanvalsdruk zetten om de Amsterdammers het hoofd te bieden. Met 2-0 moest de meerdere erkend worden.

De tweede wedstrijd tegen Wham Wham werd goed begonnen en de eerste set werd met klinkende cijfers gewonnen. In de tweede set rook Wham Wham zijn kansen en met een goede aanval wisten de mannen uit Hoorn de uitslag om te draaien. Vhz heeft met 2-1 verloren.

Door het verlies zal Vhz Heren 1 volgend jaar degraderen naar de 2e klasse. Een teleurstellende afsluiting van een wisselend seizoen met af en toe klinkende en af toe teleurstellende resultaten. Tot volgende seizoen.

Geschreven door: Mark Wildenberg
(Midden aanvaller van Heren 1)

By |2018-04-30T20:56:23+00:00april 30th, 2018|Heren 1, Senioren Nieuws|0 Comments