Jongens A1 kampioen tweede helft!

Jongens A1 is in de tweede helft van het seizoen kampioen geworden!
In deze competitie is het tot het einde spannend gebleven. Zowel VCH als VHZ maakte kans op het kampioenschap.

Gedurende de laatste weken stonden beide teams gelijk qua punten, alleen het puntensaldo maakte dat VHZ bovenaan stond.

In de wedstrijden lieten zowel VHZ als VCH geen punten liggen en zo bleef het spannend. In de wedstrijd tegen elkaar waren zowel VHZ en VCH met zoveel mogelijk mensen gekomen om voor een overwinning te strijden, maar het werd 2-2 met als resultaat dat beide teams nog steeds gelijk in punten aantal stonden.

In de laatste wedstrijd van VHZ tegen het als vierde geplaatste Alvoco mochten er geen punten veloren gaan. In deze alles beslissende pot lieten de jongens zien dat ze met de druk om konden gaan en wonnen overtuigend met 4-0. Het was op dat moment dat het kampioenschap vrij zeker was. VCH moest niet alleen hun laatste wedstrijd tegen de nummer 3 winnen, ze mochten ook niet meer dan 20 punten tegen krijgen in 4 sets. Zover hoefde het gelukkig ook niet te komen. VCH won met 3-1 en daarmee is VHZ met één punt verschil de terechte kampioen geworden!

Mannen van harte gefeliciteerd! Het was een pittige tweede helft maar jullie hebben laten zien uit wat voor hout
jullie gesneden zijn!

Geschreven door: Charles Stive 
(Trainer/Coach Jongens A1)

By |2018-04-24T23:21:09+00:00april 24th, 2018|Jeugd Nieuws, Jongens A1|0 Comments