Heren 1 snoept punt van de nummer 3

VHZ Heren 1 heeft afgelopen wedstrijd 1 punt behaald tegen het als derde geplaatste Alvoco. In de thuiswedstrijd in de Estafette lieten de Nieuw-Vennepers goed volleybal zien en dat resulteerde in een spannende wedstrijd.

 

In vergelijking met de Alkmaarders beschikt VHZ niet over superieure aanvalskracht maar dat hebben ze ruimschoots goedgemaakt met het verdedigende vermogen. Zeker in de eerste 2 sets zorgde dit voor spannende setstanden. VHZ trok echter 2 keer aan het kortste eind. Deze sets werden beide verloren met 23-25.

In de derde set kwam de kans voor VHZ, en hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Deze set werd met 25-21 gewonnen.
Tijdens de wedstrijd hadden de Vennepers echter wel veel moeite met de service van Alvoco en in de laaste set kreeg dit helaas de overhand. Met een iets ruimere marge wonnen de Alkmaarders de set met 18-25.

Geschreven door: Charles Stive 
(Diagonaal van Heren 1)

By |2018-03-20T11:12:19+00:00maart 20th, 2018|Heren 1, Senioren Nieuws|0 Comments