VHZ H1 stunten tegen de #2

Op dinsdag 13 maart speelden de heren van VHZ H1 op hun trainingsavond dan eindelijk de verplaatste wedstrijd tegen de jonge jongens van VCH H3. Terwijl VHZ in de gevarenzone staat in de onderste regionen staat VCH sterk op de 2de plek.

VHZ begon zwak aan de eerste set, met veel foute en een erge slome uitstraling was er de eerste set weinig te genieten. Deze set ging dan ook kansloos ten onder met 15-25. Het was duidelijk dat het in de rest van de wedstrijd beter moest. Met niks te verliezen ging VHZ de 2de set beter spelen, er werd hard gewerkt voor elke bal maar dit bleek op het einde nog niet voldoende de 2de set ging met 23-25 verloren.

Toch had VHZ de goede flow te pakken en wist het dat er mogelijkheden waren. Dit werd dan ook doorgezet in de 3de set. Beide teams bleven werken voor de punten, dit leverde ontzettend leuke en lange rallies op. Een enorme spannende set werd nipt gewonnen door VHZ met 27-25.

Nu VHZ het ritme helemaal goed te pakken had wilde ze dan ook voor de winst volleyballen en dat deden ze ook, met veel rust maar ook heel veel strijdlust heeft VHZ de 4de set naar zich toe getrokken met 25-19.

Ook in de 5de set begon VHZ goed, met 5-0 voorsprong leek deze zeer gemakkelijk te kunnen worden gewonnen. Echter niks bleek minder waar en bij de wissel stonden ze vervolgens met 8-6 achter. Op karakter wist VHZ toch aan het langste eind te trekken en de set met 15-13 binnen te slepen.

Zo heeft VHZ heel knap 3 hele belangerijke punten van de nummer 2 op de ranglijst weten af te snoepen. Eindstand 3-2 gewonnen.

Geschreven door: Remco van Saarloos 
(Passer/Loper van Heren 1)

By |2018-03-14T16:17:33+00:00maart 14th, 2018|Heren 1, Senioren Nieuws|0 Comments