Beste leden,

In navolging van het vorige bericht, zijn we verheugd jullie mede te delen dat er de komende 3 zondagen de mogelijkheid is om te trainen.

Hiervoor hebben wij een aangepast schema gemaakt. In dit schema is er in elk geval voor de komende 2 zondagen ruimte voor alle teams om te trainen. In een aantal gevallen hebben we met creatief passen en meten wat teams samengevoegd op 1 veld.

De trainingen duren 1 uur en 15 minuten, met 5 minuten wisseltijd tussen de trainingen. Dit om een veilige doorstroming mogelijk te maken.

Let op, de zaal moet om stipt 17.00 opgeruimd en leeg zijn, om deze reden stopt de laatste training dan ook om 16.55.
Er is dus geen ruimte om “dat laatste punt of die laatste rally” te spelen.

Graag verzoeken wij de trainers om voor aanvang van de training de QR codes van alle spelers te scannen. Dit mag in de zaal plaatsvinden. Wellicht ten overvloede; zonder geldige QR code kun je helaas niet deelnemen aan de training. Wij willen een ieder op het hart drukken om niet naar training te komen bij (milde) klachten. Ook VHZ hanteert het “snottenbellen protocol”..

Bij de indeling hebben we gekeken naar de onderlinge verhoudingen tussen de teams, de verwachtte opkomst en de mogelijkheid om eventueel voor aanvang van de training kleine groepen samen te voegen. Voor de trainers geldt: als je behoefte hebt aan een buddy, schiet dan even iemand aan of bespreek dit van te voren.

Het schema voor de komende 2 zondagen (5 december en 12 december) is als volgt:

Van Tot Veld 1 Veld 2 Veld 3 Veld 4
13:00 14:15 CMV CMV CMV MC1 + JC1
Jantine + Bas* Jantine + Bas Jantine + Bas Lisette + Katie
14:20 15:35 D1 + MA1 D4 + D5 Mb1 + MA2 D2 + D3
Bas/Mark Geoffrey H1/Raymond/Gijs Marco/Charles
15:40 16:55 H1 + H2 JA1 + H3 H4 + H5 + RMX + Recr
Paul Jantine

Voor de 3e zondag (19 december) is de zaal helaas maar zeer beperkt beschikbaar. We gaan de komende 2 weken dus kijken naar de opkomst en zullen op basis daarvan het schema voor de laatste zondag maken.

Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij deze graag op : TC@VHZ.nu

Veel trainplezier de komende weken en geniet van de sinterklaasviering

Namens de TC