Vanuit VCH Beach kregen we een berichtje wat we graag met jullie willen delen: Hoi Volleyballer, het (mislukte) zaalseizoen is zo goed als voorbij en het beachseizoen is bijna geopend. We hebben weer een fantastische zomer voor ons liggen en zelfs met de huidige Corona regels kunnen we gewoon spelen. Op 10 Mei gaat het seizoen beginnen maar de echte strandliefhebber kan nu al terecht. VCH Beach biedt verschillende opties om te beachvolleyballen. Je kan met een aantal mensen (met een abonnement) een veld reserveren of je kan individueel inschrijven voor een vaste speelgroep of een beachtraining. Je hoeft dus geen lid te worden van VCH Beach, wel vragen we je een abonnement te nemen. Kijk op onze abonnementen pagina als je meer wil weten over de mogelijkheden of bekijk deze insta post.

Mocht je vragen hebben dan kun je eventueel contact opnemen met mark.wildenberg@vhz.nu (hij is naast midden bij VHZ Heren 1, ook onderdeel van de VCH Beach commissie).