Het JB1 team speelde uit in Beverwijk.

Jammer genoeg werd de eerste set nipt verloren met 25-21. Er werd iets te lang gezocht naar positie en het vertrouwen om de eerste bal op te vangen.  Vanaf de tweede set kwam het team goed in het spel. En nog beter, het samenspel.
De diverse aanvallen van de tegenpartij werden goed opgevangen en met opgebouwde returns gepareerd. Het zelfvertrouwen groeide met de minuut. Zeker nadat een aanval van de tegenpartij die net achter het blok viel werd opgevangen door een fantastische snoekduik van Joshua die de bal nog net omhoog tikte en deze werd weggewerkt door Bram.  Iedereen serveerde prima waarbij aardig wat ace’s zijn gevallen.  Met 15-25, 16-25 en 10-25 werd de 1-3 overwinning binnengetrokken.

misc-0747 misc-0674
misc-0739 misc-0710
misc-0716

Meer foto’s klik hieronder op de foto
JB 1

Geschreven door: Ouder van

Foto’s gemaakt door: Ouders van het team