autowasactie#4

De groep met de meest enthousiaste volleybalkinderen uit de wijde omgeving, dat is de VHZ CMV. Het zijn allemaal kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud die op vrijdagavond in de Estafette werken aan hun volleybalvaardigheden. Dit doen zij door stapsgewijs het volleyballen onder de knie te krijgen onder begeleiding van trainers en buddies vanuit de hele vereniging. In niveau 2 wordt begonnen met het serveren en het gooien en vangen, om uiteindelijk aan het einde van niveau 6 tot een mooi opgebouwde aanval te komen. Maar de VHZ CMV is niet alleen binnen de lijnen van het volleybalveld actief. Ook daarbuiten worden leuke activiteiten ondernomen. De kinderen spreken onderling met elkaar af, maar ook CMV breed zijn er uitjes en andere activiteiten. Een mooi voorbeeld daarvan is de autowasactie van afgelopen zaterdag 29 augustus.

DSC05902 DSC05954 DSC05898

DSC07290 DSC07305 DSC07299

autowasactie#5 autowasactie#3

Op deze dag heeft de CMV van 10.00 uur tot 15.00 uur een heleboel auto’s en fietsen gewassen en daarmee hebben zij het prachtige bedrag van maar liefst €357,- voor de vereniging ingezameld. Binnenkort volgt er nog een taartenactie in samenwerking met de Vennep Flyers. Verder staat de eerste CMV-wedstrijddag van dit seizoen bijna voor de deur. Deze zal plaatsvinden op 26 september aanstaande in de Estafette. Helaas zal vanwege de maatregelen rondom het coronavirus de mogelijkheid tot komen kijken bij de wedstrijden beperkt zijn. Wel kunt u wellicht een keer voorafgaand aan uw eigen wedstrijd bij de CMV komen kijken terwijl er getraind wordt. Dit kan op vrijdagen van 17.45 uur tot 19.00 uur.

autowasactie#2

Naar de CMV team pagina

Geschreven door: Jantine Brouwers
(CMV – Coördinator)