Beste leden,

In navolging van een eerder gepubliceerd artikel op Facebook mbt de website hebben wij een mededeling.

De website gaat per 21 juli voor een nog onbepaalde tijd offline. Ook gaan wij in deze periode de mailserver updaten aan de hand van de nieuwe teamindelingen.
Dit vanwege gepland onderhoud en het kunnen bouwen aan een nieuwe style.

Deze style hebben we ontworpen, en zullen we zoveel mogelijk proberen in te richten, naar de wensen die jullie hebben uitgebracht aan de hand van de korte vragen lijst die wij dit afgelopen seizoenen hadden toegestuurd.
Deze “verbouwing” zullen wij doen in onze vrije tijd en kunnen daarom ook geen eindtijd dan wel datum benoemen. We kunnen wel melden dat hij voor 1 september, voor de start van het nieuwe seizoen, weer beschikbaar zal zijn.

Het komend seizoen gaan wij nodig hebben om kleine bugs eruit te halen en sommige pagina’s te vullen, hiervoor zullen wij oa. de commissies die daar hun platform zullen krijgen voor benaderen (denk hierbij bv aan de wedstrijd/zaal secretariaat).

Eventuele ontwikkelingen mbt het nieuwe seizoen of andere informatieve berichten zullen wij via onze facebook pagina publiceren.

Mochten jullie vragen hebben of extra input, schroom je niet om contact met ons op te nemen per email via: webmaster@vhz.nu (dit mailadres blijft actief tijdens de verbouwing) of ons aan te spreken op het veld!