Al meer dan 2 jaar mogen wij ons trotse sponsor noemen van Volleybal vereniging VHZ. Graag willen wij ons kort voorstellen. Glaspunt® weet dat glasschade altijd ongelegen komt. Daarom staan wij bij noodsituaties altijd binnen een halfuur op de stoep.

In veel gevallen plaatsen wij direct nieuw glas. Als dit niet mogelijk is, plaatsen onze glaszetters een veilige noodvoorziening. In het weekend of in de nacht glasschade? Geen zorgen, wij zijn namelijk 24 uur, 7 dagen in de week te bereiken. Als u verzekerd bent tegen glasschade nemen we graag uw zorg uithanden, wij regelen de administratieve rompslomp. Denkt u erover na om u uw woning te renoveren door middel van isolatieglas? Onze ervaren glaszetters denken graag met u mee over de mogelijkheden, zodat u in de toekomst kan genieten van een duurzame woning. Bovendien ontvangt u altijd 15 jaar garantie op de ruiten en op de montage.

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op http://www.glas.nl of bel gerust met 088 452 77 77.