Beste iedereen, 

De competities zijn stopgezet en dit einde van het seizoen is natuurlijk niet zoals we zouden willen. We missen het spelletje, de gezelligheid en elkaar. Maar toch willen we terugkijken op het afgelopen seizoen met vele hoogtepunten, zoals de opening van het seizoen met de BBQ bij VCH Beach en het Glowtoernooi, en met verdriet door het overlijden van Laura. 

Ondanks dat er geen kampioenen zijn benoemd door de Nevobo, willen we toch samenvatten hoe de teams het gedaan hebben in de ranking? Wie zijn de “kampioenen” van VHZ en wie zijn strijdend ten onder gegaan?

De uitschieters:

Dames 2: Op basis van het wedstrijdquotiënt 1e geworden in de poule. Ze waren op weg naar het kampioenschap. Helaas door het abrupte seizoen eind zijn ze niet uitgeroepen als kampioen. Maar wel een mooie promotie naar de 2e klasse. GEFELICITEERD
Heren 4: Het was een spannend seizoen. Nek aan nek met Smash ’86 voor de eerste plaats. Uiteindelijk de 2e plaats maar wel met meer punten dan de nr. 1. Gelukkig is de 2e plaats voldoende voor promotie. GEFELICITEERD
Meisjes B2: Geëindigd op de 1e plaats in een super spannende poule.  De eerste 3 teams gingen gelijk op met een gelijk aantal (verlies)punten. Helaas door het abrupte einde van het seizoen worden ze niet uitgeroepen als kampioen maar eindigen ze wel als eerste: GEFELICITEERD

 

De nr.’s drie:

Meisjes B1: Een 3e plaats na promotie naar de 1e klasse. En 2 wedstrijden minder dan nr. 1 en 2. Alles was nog mogelijk in deze poule. Een super goed resultaat.
Meisjes C1: Ook een derde plaats, ook na een promotie naar de 1e klasse. Met de groei die zij qua techniek en als team hebben doorgemaakt, smaakt dit naar meer. Een team om in de gaten te houden!
Meisjes A1: In de hoofdklasse 3e worden is een uitstekend resultaat van deze talentvolle groep. Volgend jaar in de seniorencompetitie.
Meisjes A2: In de 1e klasse 3e worden na promotie in de eerste helft van het seizoen is een uitstekend resultaat van deze meiden in een bizar seizoen. 

De middenmoot:

Dames 1: De mix van jong en oud heeft zich prima staande gehouden in de 2e klasse op een keurige 7e plaats.
Heren 1: Ook deze mix van jong en oud heeft zich gehandhaafd. Een nette 8e plaats als eindresultaat.
Recreanten: In een spannende competitie in de Emergohal, is het gemixte recreantenteam op de 5e plaats geëindigd. Met nog 7 wedstrijden te spelen kon het nog alle kanten op. Op enthousiasme is het een topteam!

 

De nieuwkomers:

Jongens B1: Een nieuw jongens team die voor het eerst met elkaar zijn gaan spelen. Een combinatie van B en (1e jaars) C jongens in de B-competitie! Dan is een nette 6e plaats met kans op een 4e plaats (2 wedstrijden minder gespeeld) een heel mooi resultaat.
Dames 3: Een 9e plaats (van de 10) met een team dat deels bestaat uit spelers zonder (veel) volleybal ervaring is een groot compliment waard! Hou de stijgende lijn vast!
Meisjes C2: Je eerste jaar in een C-jeugdcompetitie als je uit de CMV komt, is lastig. Met maar de helft van de wedstrijden gespeeld is deze plek nietszeggend. Super gedaan meiden!

De kleinsten 

Bij onze kleinsten, de CMV, worden de vriendschappen hechter en de groep steeds groter. Werkelijk alle ouders zijn erg betrokken, helpen mee en de kinderen gaan met sprongen vooruit! 

 

De vechters

Heren 4: De veteranen van de vereniging zijn het slachtoffer geworden van het abrupte seizoenseinde. Ze zijn als 12 en laatste in de poule geworden. Helaas betekent dat degradatie. Ze waren nog volop in de race voor handhaving en stonden op verliespunten 3 plaatsen hoger.
Heren 2: De 2e klasse was wellicht iets te hoog gegrepen. Een 11e en laatste plaats in de poule met degradatie tot gevolg. Aan de vechtlust lag het echter niet!
Heren 5: Een 9e plaats (van de 10) bleek het hoogst haalbare voor deze heren die dit seizoen te kampen hebben gehad met veel blessures en weinig spelers. Met dank aan diverse dames hebben ze hun wedstrijden kunnen spelen. GOED GEDAAN!

 

Al met al kijken we met veel trots terug op dit seizoen. Dank aan alle trainers, coaches en alle andere vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie geen VHZ. We houden elkaar zo via de mail, website, Facebook en andere kanalen op de hoogte en mocht je vragen of iets hebben, laat het gerust weten.

 

Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en tot zo snel als mogelijk! 

VHZ Bestuur