Zoals jullie wellicht weten hebben wij meegedaan aan een heel gave actie van VolleybalXL.

VolleybalXL is een website met allerlei filmpjes en instructies voor volleybaloefeningen gericht op alle onderdelen van het volleybal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de passing, de blokkering en de aanval. Met onze deelname aan de actie hebben wij, onder andere door jullie vele like- en deelacties maarliefst 5 accounts gewonnen.

Dank voor jullie hulp!

Met deze accounts kunnen onze trainers nog leukere, leerzamere en meer gevarieerde trainingen samenstellen en geven, zodat de trainingen nog meer gaan aansluiten bij de behoeften van elk team. Geef dus ook zelf aan bij je trainer op welke onderdelen jouw team nog moet trainen. Wat ging er goed in de wedstrijd en waar moet nog wat meer op gefocust worden? De trainers hebben vanaf nu toegang tot VolleybalXL en zij kunnen dus voor elk onderdeel en voor elke leeftijd leuke oefeningen vinden. Aan de trainers dan ook het verzoek om er gebruik van te maken en te kijken of je er iets aan hebt, zodat wij wellicht volgend jaar zelf accounts kunnen aanschaffen.

Feedback over het gebruik, mag worden teruggekoppeld aan de TC.