Zaterdag 8 februari traden onze 6 CMV teams elk op eigen niveau aan tegen verschillende tegenstanders. Dit alles vond plaats in The Beach in Aalsmeer en dat resulteerde uiteraard in een waar zandspektakel.

 

De team lieten allemaal zien wat ze geleerd hadden de afgelopen tijd en dat zorgde bij een aantal al voor mooie eindresultaten. Zo werd Side Out op niveau 6 poulewinnaar en werd Dink op niveau 3 knap 2e. De wedstrijden van Touché waren spannend, maar helaas trokken ze net te vaak aan het kortste eind. Toch was er ten opzichte van de vorige wedstrijd, die van 11 januari al heel veel verbetering te zien. Dat betekent dat binnen afzienbare tijd de andere teams op niveau 4 toch echt rekening moeten gaan houden met Touché.
Voor Attack en Ace, beiden niveau 6 en Spike, niveau 2, bleek het vergaren van punten ook een pittige opgave. In het zand verplaats je je minder snel dan in de zaal, maar je kunt wel weer makkelijker duiken. Dat was allemaal best even wennen. Spike begon de eerste 2 wedstrijden ook met slechts 3 spelers in het veld, dus het is extra knap dat ze toch nog goed bij wisten te blijven en een wedstrijd gelijk wisten te spelen. Zo eindigde team Spike knap 4e van de 6. Bij team Attack lagen de uitslagen dicht bij elkaar, maar helaas moest team Attack na hard werken en mooie acties toch genoegen nemen met een 4e plek. Ook Ace eindigde op de 4e plaats in hun poule met slechts 1 setpunt minder dan de nummer 3. De meiden van team Ace hebben net als de anderen hard gewerkt, maar helaas waren de tegenstanders net wat sterker in het zand.

De volgende wedstrijd is op 14 maart in Haarlem, weer lekker in de zaal.

 

Geschreven door: Jantine Brouwers
(CMV Coõrdinator)

Beach_3

Beach_1

Beach_2