Om het nieuwe jaar volleyballend in te luiden organiseerde VHZ afgelopen 3 januari haar jaarlijkse GLOWtoernooi. Er wordt gespeeld in blacklights van Fireball Light en Sound Service. Dit resulteerde in een spectaculair schouwspel, waarvan je de foto’s hieronder kunt vinden. Door de vele aanmeldingen was het een geweldig toernooi voor jong en oud(er) waarbij iedereen op eigen niveau kon spelen. Veel van de deelnemers aan het toernooi deden ook mee aan de loterij die dit jaar een ongekend volle prijzentafel kende. VHZ bedankt dan ook graag alle sponsoren die samen met ons dit fantastische evenement hebben mogelijk gemaakt. De loten verkoop heeft een mooi bedrag opgeleverd wat ten goede komt aan de vereniging. Nogmaals hartelijk dank,

We hopen alle deelnemers volgend jaar weer mogen te begroeten bij het GLOWtoernooi, of wellicht al eerder bij het bedrijventoernooi.

Glow 2020