Op 3 januari was het weer zover, het glow in the dark toernooi.
Bij binnenkomst kon je meteen loten kopen voor de verloting.
Er waren mooie en lekkere prijzen te winnen, dus meedoen was een goed idee.

Na een lekkere hamburger met andere teamleden gingen we omkleden voor het toernooi. De zaal was mooi verlicht en de tenue’s van de teams staken met de felle kleuren mooi af in de donkere zaal. Er waren ongeveer 25 teams in 3 niveaus, welke streden voor de winst in hun klasse.

Dit ging met steeds 4 wedstrijden en scheidsrechter met teller van de niet spelende teams als begeleiding tijdens de wedstrijden. Ons team begon redelijk aan de eerste wedstrijd en kreeg het steeds beter voor elkaar. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat we 1ste zijn geworden in onze klasse.

DSC07805

Na de wedstrijden (en douchen) hebben we lekker genoten van eten en drinken in de kantine, waarbij alle winnaars (team met mooiste kleding, winnaars etc) gehuldigd, en werden de prijzen van de loterij verdeeld onder de winnaars.

DSC07751

DSC07719

DSC07696

DSC07687

DSC07758

DSC07648

Al met al een goed begin van een nieuw volleybal jaar.

DSC07799

Best dressed team:
Gloowhooo’s
DSC07840

Glow 2020

Klik links op de foto om naar de album te gaan voor nog meer foto’s

Allen bedankt en tot volgend jaar!