Dinsdag 3 december was het tijd voor een echte Pietentraining bij de CMV. In vier verschillende onderdelen werden de vaardigheden die nodig zijn als Piet getraind. Want wat nou als je als Piet met een zak vol cadeaus op het verkeerde dak staat? Dan moet je natuurlijk samenwerken met een andere Piet om de cadeaus naar het goede dak te krijgen.

En als het van het dak cadeau valt, dan moet je natuurlijk zorgen dat je het cadeau vangt, net voordat het op de grond valt.
Als de schoorsteen moeilijk te bereiken is, dan wordt het schoorsteenwerpen om de cadeaus er toch in te krijgen. En niet geheel onbelangrijk, in één nacht moeten er heel veel cadeaus door heel Nederland in de schoentjes worden gestopt, dus enige haast is geboden.

Terwijl iedereen druk bezig was met de verschillende onderdelen mochten we hoog bezoek ontvangen. De Sint had ook dit jaar weer twee Pieten naar ons gestuurd om eens even te kijken of er Pietentalent bij ons rondloopt. De Pieten waren erg onder de indruk van het talent dat onze Pieten in spé hebben en dat beloonden zij dan ook met een heus Pietenkleurdiploma voor alle CMV’ers. Daarnaast ontvingen de kinderen ook nog een handje strooigoed en een chocoladeletter voor hun harde werken.

Sint en zijn Pieten zijn weer terug naar Spanje, maar ondertussen blijven wij natuurlijk druk bezig met het verder ontwikkelen van al die Pietenvaardigheden.

Tot volgend jaar Sint en Pieten! We hopen dat jullie dan weer bij ons komen kijken.

Enne, nemen jullie dan ook wat sollicitatieformulieren mee?

DSC07423

DSC07277
DSC07290
DSC07372

Klik hier onder op de foto voor meer foto’s

CMV Pieten