VHZ verliest nipt met 2-3 tegen Bevok na een zeer spannende wedstrijd

DSC06927

Vhz begint de eerste set goed ben komt op een 7-4 voorsprong. Maar Bevok had een sterke aanval en wist zich terug te knokken in de wedstrijd tot 10-10. Daarna had VHZ moeite om in de wedstrijd te blijven. En bouwde Bevok een voorsprong van 14-19. Na een service reeks kwam VHZ weer terug in de wedstrijd en stond het 20-21 voor Bevok. Maar helaas verloor VHZ de eerst set net aan met 23-25

Ook de tweede set begint vhz goed. Met een 6-3 voorsprong Deze voorsprong kon helaas niet volledig worden gehandhaafd. Na een geljik spel van 13-13 ging de tweede set zeer gelijk op. Na 15-15 na VHZ het voortouw weer in handen. Maar VHZ kon geen grote voorsprong opbouwen. Aan het einde van de set kwam bevok weer terug. Het staat 24-24 helaas trok vhz daarna aan het kortste einde. De tweede set eindigde met 27-29.

DSC06916

VHZ bleef met geheven hoofd strijden om de wedstrijd toch te winnen. De derde set begon dan ook met een 7-1 VHZ kon deze voorsprong voortzetten en uitbreiden tot 12-4 toen was Bevok gebroken en kon VHZ de set makkelijk binnen halen met een grote voorsprong van 25-8.

De vierde set begon zeer gelijk met 9-9, het was heel spannend en er zaten heel mooie rallies tussen. Het bleef heel spannend tot aan het einde van de set tot 19-19. Aan het einde van de set kon VHZ gelukkig net aan de set naar zich toe trekken met 25-23

DSC06873

Het staat nu 2-2 dus er moet een 5de set gespeeld worden. De 5de set begon minder vhz begon met een 1-3 achterstand. Maar daarna kwam er een heel goede service reeks tot 7-3. Daarna trok Bevok een bij tot 7-7. Het bleef spannend tot 13-13   Daarna trok Bevok het naar 13-14. Daarna bleven beide teams heen en weer gaan met een punt verschil. Totdat bevok de set naar zich toe trok met een stand van 18-20

Geschreven door: Pim Pallada
(Midden aanvaller van heren 1)

Klik hieronder op de foto om naar de foto album te gaan van heren 1 voor nog meer foto’s van deze wedstrijd.

Heren 1