Hoewel het wedstrijdseizoen er voor de Abc-jeugd en de senioren er al bijna een maand op zit, is het wedstrijdseizoen van de CMV pas net ten einde. Zaterdag 11 mei speelde de CMV het laatste toernooi van het seizoen in Vinkeveen. De eerste teams moesten al vroeg spelen en dat betekende nog eerder opstaan.

IMG-20190519-WA0053

De laatste tijd is er flink getraind op de passing en de communicatie binnen de lijnen. De training heeft zichtbaar vruchten afgeworpen, want in alle wedstrijden gingen de teams tot het gaatje.

Bij team Spike werd ontzettend slim geserveerd en gegooid. Vera, Femke, Cas en Fien keken steeds heel goed waar ze de bal het best weg konden leggen. Dat resulteerde in een heleboel punten. Met hun slimme spel wist team Spike, na maarliefst vier wedstrijden, helemaal bovenaan in de A-poule te eindigen.

Team Dink trof drie sterke tegenstanders, maar desondanks zat de sfeer er goed in. Nils, Alma, Annelot, Lieve en Fayah deden goed hun best op de passing, maar de tegenstanders zochten goed de hoeken op, waardoor zij het team Dink erg lastig maakten. Toch heeft team Dink een paar prachtige punten gemaakt door moeilijke services precies tussen twee spelers in te plaatsen.

IMG-20190519-WA0045

Team Touché speelde deze wedstrijd voor het eerst in de A-poule. De start was direct goed. Er werd goed gepasst en de bal werd steeds goed weggelegd. Tijdens de wedstrijden werd er steeds meer en beter gecommuniceerd, waardoor hun spel nog verder verbeterde. Het team van Gabriël, Bas, Myrthe, Luuk Chayenne, Rosa en Hailey N. werd vervolgens overtuigend kampioen van de A-poule!

Hailey v. H., Lorelei, Floris, Amber en Lucas gingen met hun team Side Out lekker van start. De tegenstanders maakten het ze net gemakkelijk, maar in team Side Out werd er goed samen gespeeld, waardoor de bal toch steeds van de grond werd gehouden. Naarmate het spel langer duurde werden de set ups beter, waardoor team Side out meer aan aanvallen toe kwam. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie eerste plaats in de poule.

Voor de meiden van team Ace was dit het laatste toernooi bij de CMV. Liana, Lisanne, Yindey en Jasmijn gaan namelijk volgend seizoen alle vier naar de C. Team Ace begon goed. Er werd goed samen gespeeld. Door net wat te weinig communicatie en nogal sterke tegenstanders zat er helaas geen winst in voor de meiden van team Ace.

Lieve CMV’ers, wij zijn ongelooflijk trots op jullie allemaal, of jullie nou wel of niet hebben meegespeeld tijdens de laatste wedstrijd. Jullie zijn dit seizoen allemaal boven jezelf uitgestegen. Volgend seizoen gaan we natuurlijk weer verder met oefenen, zodat jullie straks met stip op 1 de allerbeste volleyballers zijn!

Dank voor jullie eindeloze inzet en enthousiasme. Wij hebben heel erg van jullie genoten het afgelopen seizoen. Er zijn nog twee trainingen, 21 mei en 28 mei. En we hopen natuurlijk dat jullie er allemaal bij zijn op allebei de dagen, maar zeker de 28e want dan gaan we er een speciale laatste training van maken. Dat wordt reuze gezellig, beloofd!

Tot dinsdag!

Arianne, Justin, Wilke, Maaike, Katie, Jantine, Henk, Leonie & Michael

Voor  meer foto’s zie het album door op de onderstaande foto te klikken.

IMG-20190519-WA0029

Geschreven door: VHZ Reporter
Foto’s gemaakt door: Ouders van de CMV en onze Reporter