Onze hoofdsponsor Van Leersum Infra heeft ons de afgelopen jaren van kleding voorzien, maar stopt na dit seizoen als sponsor. We danken Van Leersum Infra hartelijk voor de prettige samenwerking. We hebben met veel plezier in de kleding gespeeld, maar na 4 jaar is deze kleding ook toe aan vervanging. Dit is dan ook precies de reden dat wij, als vereniging, opzoek zijn naar een nieuwe sponsor of sponsoren. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze volleybalvereniging te sponsoren. Bijgevoegd zie je de (nieuwe) sponsormogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Deze lopen uiteen van hoofdsponsor en kledingsponsor tot teamsponsor, tassponsor en balsponsor.

Kijk op de sponsorenpagina voor meer informatie: https://www.vhz.nu/index.php/sponsoren/

Heb je een bedrijf, werk je bij een bedrijf of ken je een bedrijf die wellicht interesse heeft in één van deze mogelijkheden? Ga dan het gesprek aan en/of laat het weten via sponsoring@vhz.nu, 0614932072 of spreek ons aan in de zaal.

Samen kunnen we meer.

Groeten,

André van Essen en Annemieke Hoogendoorn
Sponsorcommissie VHZ