Op 29 december werd het glow in the dark toernooi door VHZ georganiseerd. Wekenlang had iedereen hier naar uitgekeken en dat bleek wel uit alle leuke creatieve outfits.

De hulptroepen begonnen al 3 uur voor het begin van het toernooi met het opzetten van de netten, afplakken van de ramen, versieren en tapen van de lijnen en netten. De muziek van Marco maakte er al snel een feestje van voor iedereen die meehielp. Sandra en Do zaten bij de ingang van de zaal om te schminken en airbrushen. En Justin zat in de hal klaar om de kinderen te ontvangen. Het feest kon beginnen.

DSC07670 DSC07678 DSC07710

DSC07632 DSC07641

En wat was het gezellig.

Alle kinderen waren mooi uitgedost en speelden leuke wedstrijden. Dat was best lastig in het donker. Na 2 uur lol trappen en fanatiek spelen, werden de winnaars bekend gemaakt. De teamfriet voor het leukst geklede team ging naar Smashing Velsen MC1.

De winnaars van de verschillende poules waren:
A: De Talentjes
B: VHZ MB1 Dream Team
C: Smashing Velsen MC1
CMV4: SAS Superwit
CMV2: VVO Hemelsblauw

Inmiddels begonnen alle volwassenen binnen te druppelen en kon het avondtoernooi gaan beginnen. Deze teams hadden nog meer hun best gedaan om er uniek uit te zien en er zaten fantastische creaties tussen. De keus was zo moeilijk dat de organisatie uiteindelijk heeft besloten om 2 originaliteitsprijzen uit te rijken. De bittergarnituren gingen naar Kiss en het Dios Vriendenteam.

Alle spelers van de winnende teams kregen een glow in the dark beker, ontworpen en beschikbaar gesteld door het creatieve duo San&Do van Creativsum. En tevens worden alle winnende teamnamen volgens traditie gegraveerd op de fantastisch mooie “Glow in the Dark”-bokaal.

De winnaars van de verschillende poules waren:
A: Team Taart
B: Te Veel Gedronken
R: Newrest mixed

Na de prijsuitreiking ging de muziek harder en werd het nog een gezellig feest tot in de late uurtjes.

DSC07818 DSC07828

Geschreven door: Glow Commissie