VHZ D1 uit tegen VCH D3 wijkt uit naar de Proosdijhal in Kudelstaart

Door een ietwat groot splinter incident zijn ze nu de vloer van de Hoofddorpse FBK-zaal aan het renoveren en zijn we voor deze wedstrijd uitgeweken naar de Proosdijhal in Kudelstaart.

VCH DS3 heeft een sterk seizoen en is al kampioen, dus het beloofd een pittige wedstrijd te worden voor VHZ. Die momenteel op een nette plek 8 staat.

Het team, onder leiding van Marco van Leersum, heeft te kampen met veel blessures. Het eerste team van Nieuw-Vennep moest het dan deze wedstrijd ook doen zonder basisspeelster Michelle van Elzen die geblesseerd is aan haar knie.
Bij de start van de eerste set gingen beide teams gelijk op, er werd door beide teams goed gespeeld, maar VCH liep toch uit (25-15) met onder andere effectieve prikballen en een aantal gelukkige netballen. De tweede set gingen beide teams weer gelijk op, er werd door VHZ goed geserveerd en aangevallen,

vooral door het midden, waardoor VCH niet goed aan aanvallen toekwam, maar door een aantal ongelukkige ballen via het blok was VCH weer bij en eindigde de set in 25-18.
De derde set serveerde VCH krachtig, VHZ kon de bal niet goed onder controle krijgen en VCH won deze set makkelijk met 25-13. VCH kwam goed in de wedstrijd en ging experimenteren met combinaties en harde aanvallen. De laatste set kon VHZ VCH niet bijbenen (25-18) en heeft de kampioen terecht gewonnen met 4-0.

Geschreven door: Annemieke Hoogendoorn
(Spelverdeelster van Dames 1)

By |2018-04-06T14:49:10+00:00april 6th, 2018|Dames 1, Senioren Nieuws|0 Comments