VHZ wint strijd om degradatie

Afgelopen vrijdag moesten de mannen van VHZ op bezoek in Vinkeveen. Ze speelde tegen het als elfde staande Atalante.

 

De mannen van VHZ begonnen solide aan de wedstrijd. Een nette pass en redelijk wat aanvalsdruk zorgde voor winst in de eerste set. Het goede spel van VHZ werd doorgezet in de tweede set. Dit resulteerde in een grote voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. De set werd gewonnen met 25-12. Door deze overtuigde set werden de mannen van VHZ een beetje nonchalant. Hierdoor lag de pass en stuk onnauwkeuriger en werd er een stuk minder druk uitgeoefend op de tegenstander.

Door dit spel keek VHZ direct tegen een 7-1 achterstand aan. VHZ knokte zich knap terug in de wedstrijd maar trokken aan het einde van de set toch aan het kortste eind 25-23 verlies. Gebrand om te winnen begonnen de mannen van VHZ aan de 4e set. Helaas gebeurde er hetzelfde als in de derde set. De mannen liepen snel tegen een achterstand aan van 7-1, gelukkig waren de mannen op tijd bij de les om het tij te keren. De set werd alsnog gewonnen waardoor de mannen met 3-1 de wedstrijd konden afsluiten.

Geschreven door: Mark Wildenberg
(midden aanvaller van Heren 1)

By |2018-03-28T19:39:59+00:00maart 28th, 2018|Heren 1, Senioren Nieuws|0 Comments