Opnieuw winst voor VHZ Dames 1

Op vrijdag 23 maart speelde Dames 1 van VHZ een thuiswedstrijd tegen VCH dames 4 in De Estafette. Doordat een deel van het team de griep te pakken had, kreeg het team versterking vanuit de jeugd.

 

De eerste set moesten de beide teams nog inkomen, het spel verliep sloom en er werden veel fouten gemaakt. VHZ maakte echter minder fouten en sleepte de winst van deze set binnen met 25-22. In de tweede set kakte VHZ een beetje in en verloor daardoor veel punten. Met name door de goede service van een dame van VCH kreeg VHZ veel punten tegen. De dames kwamen te kort en verloren de set met 19-25. Na een aantal wissels van de coach om het spel weer wat actiever te maken begon de derde set goed

Toch verloren de dames deze set weer met 19-25 door de slechte service pass. De dames waren ervan overtuigd dat ze er toch minstens een 5-setter van konden maken. Met deze motivatie wisten de dames de vierde set toch te winnen met 25-20, na een flinke achterstand te hebben ingehaald. De vijfde set zal nu beslissen welk team met de winst naar huis gaat, dus de dames van VHZ gingen ervoor. Door een prachtige service serie stond het team al snel voor. Na een aantal goede aanvallen en een goede verdediging wisten de dames van VHZ deze set te winnen met 15-10.

Hiermee behaalde de dames van VHZ weer 3 punten, waardoor ze weer een plekje stijgen op de ranglijst.

Geschreven door: Merel Priester
(Passer/Loper van Dames 1)

By |2018-03-26T14:34:40+00:00maart 26th, 2018|Dames 1, Senioren Nieuws|0 Comments