Heren 1 uit tegen Compaen H3

Zaterdag mochten de mannen van VHZ aantreden tegen Compaen. In de thuiswedstrijd boekten de mannen nog een knappe overwinning.

Maar nu moest het door blessures enigszins gehavende team aantreden met een speler met een jetlag en twee invallers.
De jetlag straalde de eerste set uit naar het gehele team: overal net een stapje te laat en niet agressief genoeg. Tegen de tijd dat iedereen een beetje bij de les was stond er 25-13 op het bord. In de tweede set was het een ander verhaal. Door een goede service druk, onder andere door Michael, de invaller van H2, en fanatiek verdedigen ging het de hele set gelijk op en kreeg VHZ zelfs 2 setpoints. Door een briljante prikbal van Jasper werd het 2e setpoint verzilverd en de set met 23-25 binnengesleept.

Door een kleine omzetting in de 3e set bij VHZ, begon het nog beter te lopen. Met de verschuiving van Jasper naar het midden en Sam, de invaller van jongens A, aan de buitenkant werd de aanvalsdruk van VHZ nog hoger. Maar ook Compaen ging beter spelen. Het niveau van beide kanten was hoog, maar Compaen wist op ervaring en creatief wisselen de set met 25-21 naar zich toe te trekken. Helaas sloeg de jetlag in de laatste set weer toe en werd deze set met 25-15 bijna cadeau gedaan aan Compaen.

Geschreven door: Mark Wildenberg
(Midden aanvaller van Heren 1)

By |2018-02-05T19:24:20+00:00februari 5th, 2018|Heren 1, Senioren Nieuws|0 Comments