VHZ Heren 1 pakt punt tegen US

Vrijdag speelden de heren van VHZ tegen het sterke US4 uit Amsterdam, de nummer 4 van de stand. Met slechts 4 spelers uit het eigen team en 3 invallers, startte VHZ erg goed.

Met veel servicedruk en een goede verdediging bouwde VHZ langzaam maar zeker een voorsprong op die het niet meer weggaf: 25-17. De tweede set speelde US geconcentreerder en had VHZ meer moeite met de servicedruk van de Amsterdammers. En ondanks een aantal goede scores en sterke verdediging, trok US aan het langste eind: 17-25.

In de derde set herpakte VHZ zich en lange tijd ging de strijd gelijk op. Maar aan het einde van de set gaf één serviceserie van US de doorslag en wonnen de Amsterdammers nipt met 21-25. En daarna was de batterij leeg bij VHZ, het geloof in een goede afloop ontbrak en US won de vierde set eenvoudig met 14-25. VHZ speelde drie goede sets en won daarvan één, tegen een sterk US. De volgende thuiswedstrijd is de derby tegen VCH uit Hoofddorp op 9 februari.

Geschreven door:  Bas van Ooijen
(Aanvoerder & Spelverdeler H1)

By |2018-01-28T15:05:54+00:00januari 28th, 2018|Heren 1, Senioren Nieuws|0 Comments